MİM Mİ VARMIŞ A DOSTLAR :)


    Minikare heyecanlı heyecanlı mim varmış deyince bir de davet edince dayanamadım gecikmeli de olsa yazmalıyım dedim  . Dedim ama gel gör ki sorulara bakınca ne cevap vereceğimi bilemedim :) Bismillah deyip başlayayım bakalım  ilk mimimde neler olacak :)

  1) Gitmek istediğiniz hayali bir dünya ver mı ? Varsa neresi olsun isterdiniz?
  
   Bu soruda takılmadan ilk aklıma geleni söylemek istiyorum. Şemdinli ' de yaşamaya çalışan ve zamanın dolması için dualar eden biri olarak anneciğimin yanımda olacağı her yer bana hayali dünya. Yanına gittikten sonra başka türlü hayali dünya daha düşünebilirim daha karar veremedim :) :)


  2)Sevdiğiniz filmde yada dizide hangi karakter  olmak isterdiniz ?



 Dizi izleme işini hiç sevmezdim ta ki Kore dizileri ile tanışana kadar . Her izlediğim dizide o karakterlerin yerinde olmak istiyorum . İzlerken bolca ayyyyyyy , yaaaaaaaaaa , bendee dediğim de doğrudur :) :)  Shin Min Ah ' lı Gumiho olabilir mesela ama kıskanmıyorum onu yani . cıkk hiiççç :D  



3) Gerçek hayatta başka biri olarak doğma şansınız olsaydı , kendiniz dışında kim olarak ve nerede doğmak isterdiniz?
   














Yazma yeteneğine hayran olduğum Cemil Meriç olup hayallerini süsleyen ve kör olduktan sonra gidebildiği Paris' e  , Cemil Meriç olarak gitmek isterdim .Tabi ki sağlıklıyken.

    

 Sezai Karakoç ' un Mona Roza ' sı da olabilirdim mesela . Adıma şiirler yazılsa hiç fena olmazdı :)  Okumayan kalmamıştır ama bir daha okunur diyenlere şiirin tamamı için tık tıkk  :)









Benim cevaplarım da bunlar. Çok neşeli değilmiş hayallerim aslında şimdi fark ettim ve  pek bir işe yaradı bu mim . Acilen hayal kurmak için zaman ayırmalıyım kendime   :)

Yorumlar

  1. Hayallerimiz kilitli sandıktadır bence! Doğru kilidi bulmak gerekir sadece....

    Anne yanı gibisi var mıdır?

    Ahh ben de basladim kore dizilerine sevgili kore fenomeni sagolsun.oh my venüs izliyorum ama yeni bölümüne geçemedim bir türlü.

    Mina rozaaa şiir paylasmalarimizi özlemişim ben!

    YanıtlaSil
  2. Sizin hayalleriniz de hiç fantastik yok mu ki :))) Gu mi ho hariç tabikisi ;) Çok geç izlediğim bir dizi idi ama hatun çok güzel yaaa, gamzelerine bittiği kadar var So Ji Sub un hahahha :)
    Günler hızlı geçer inş da anneciğinin kollarında bulursun kendini ;)
    Ellerine sağlık!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle fantastik bi yerde yaşıyorum ki hayale ne gerek korefenomeni :) aminnn teşekkür ederim anne duan için :)

      Sil
  3. Buradan çıkınca ilk iş kilidimi bulacağım minikaremmm :) Bu arada oh my venüs ü yeni bitirdim . Şeker gibi bir dizi mutlaka devam etmelisin ;)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

CEMİL MERİÇ OKUMALARI 2

2021 YILINDA NELER OKUYACAĞIM

SONDAN ÖNCEKİ BAHAR